TORNAR A CERCAR PER :  Mapa  |  Activitat  |  Data

Sant Jordi a l’Alguer a la recerca del drac

Icona de marcador de mapa que acompanya a la direcció on es realitzarà l'esdeveniment

Escoles de l'Alguer

Municipi de l'Alguer - Delegacio del Govern a Itàlia. Ofici de l'Alguer
21 abril 2021

Com a part de les iniciatives per celebrar el Sant Jordi a l’Alguer, l’Ofici de l’Alguer de la Delegacio de la Generalitat de Catalunya a Itàlia, conjuntament amb la Regidoria de Cultura del Municipi de l’Alguer, amb la col·laboració dels directius i professors dels tres cercles educatius de la ciutat, portaran a les classes de l’escola primaria, l’últim producte editorial creat per Eleonora Cattogno “Sant Jordi a l’Alguer a la recerca del drac”. El llibre, traduït al català de l’Alguer per Carla Valentino, va dirigit especialment als primers cursos de primària i s’acompanya d’una sèrie de dibuixos de monuments de la ciutat i del territori, ja que la historia porta el cavaller Sant Jordi i el drac a l’Alguer.

Nell’ambito delle iniziative per celebrare Sant Jordi, l’Ufficio del Governo Catalano in Alghero, insieme all’Assessorato alla Cultura del Comune di Alghero, con la collaborazione dei dirigenti e dei docenti dei tre circoli didattici della città, porterà nelle classi prime e seconde della scuola primaria, l’ultimo prodotto editoriale creato da Eleonora Cattogno “Sant Jordi a l’Alguer a la recerca del drac”. Il libro, tradotto nel catalano di Alghero da Carla Valentino, si rivolge specialmente alle prime classi della scuola primaria ed è corredato da una serie di disegni di monumenti della città e del territorio, in quanto la narrazione vede la presenza del cavaliere e del drago proprio ad Alghero.

TORNAR A CERCAR PER :  Mapa  |  Activitat  |  Data

Icona calendari

Altres esdeveniments

#BooksAndRoses en Paraná

#BooksAndRoses en Paraná

↓ Castellano | English ↓ La Editorial de Entre Ríos y el Casal de Catalunya de Paraná presentan el libro de Mechita Daneri Montoya 'los soles de mi abuela Gloria' Se trata del primer libro de Entre Rios infantil traducido al catalán por el Casal de Catalunya de...

#BooksAndRoses in Sydney

Books and roses stands, children games and paella tasting. More information on the Twitter profile of the Catalan Community in New South Wales.