Busques llibreries amb roses fora de Catalunya? Enguany més fàcil que mai!

Icona calendari

20 abr., 2022

#BooksAndRoses es més gran any rere any! Gràcies a les delegacions del govern a l’exterior, enguany podràs trobar roses a un gran nombre de llibreries en països com els Estats Units, Mèxic, França, Suïssa, Alemanya, Itàlia o Eslovàquia. Algunes de les principals ciutats europees, dels Estats Units i Mèxic ja s’havien sumat a la iniciativa l’any anterior, enguany s’ha estès a les llibreries de moltes altres ciutats de mida petita i mitjana arreu d’Amèrica del Nord i d’Europa.

A més, de la mà d’altres entitats com els casals catalans, es poden trobar tota mena d’activitats similars a la resta del món, com les parades de llibres i roses a Rosario (Argentina), a Montevideo (Uruguay) a Sidney (Austràlia),  presentacions de llibre en el marc de les nits de Ramadan a Tunis, o fins i tot amb exhibicions castelleres a Copenhague i Londres!

Com a novetat enguany també hi ha actes amb llibres i roses per primer cop a ciutats asiàtiques on s’havia fet mai res semblant, com Naha (Okinawa, Japó), Bangkok o Singapur, en aquesta darrera ciutat es repartiran roses a iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme a la llibreria Kinokuniya!

Si vols viure la tradició catalana del 23 d’abril amb llibres i roses, i no et trobes a Catalunya, ara ho tens més fàcil que mai, consulta el nostre mapa a www.booksandroses.cat per trobar el teu esdeveniment més proper.

Icona calendari

Altres notícies que us poden interessar

Comença #BooksAndRoses2022

Comença #BooksAndRoses2022

Sant Jordi s’apropa i nosaltres ja ens estem preparant. Un cop més #BooksandRoses comença i ho fa en un context de realitat “post-pandèmica”. En un dia on l’amor i la literatura són celebrats massivament a Catalunya, el món acompanya unint-se a la festivitat. Milers...

Aquest 2021 la rosa virtual ha tornat a florir

Aquest 2021 la rosa virtual ha tornat a florir

L'any passat va ser per a tots l'any de reinventar-se. Des de #BooksAndRoses, en un context en què promoure esdeveniments presencials internacionals es feia difícil, el desig de mantenir l'esperit d'aquest esdeveniment cultural coincidia amb la posada en marxa d'una...