Compartim. #BooksAndRoses2021

Icona calendari

22 març, 2021

Comparteix #BooksAndRoses2021

Enguany, donada la incertesa, la nostra intenció és, més que mai, la de compartir. Compartir per a col·laborar; perquè s’obri un món de noves possibilitats.

En aquesta mateixa línia, neix un nou hashtag, #BooksAndRoses2021, que pretén omplir-se de l’esperit i de l’essència que ja, des de fa anys, acompanya un dia com aquest. Com celebrarem #BooksAndRoses enguany? Què significa la celebració per a nosaltres? Fomentar que tots, a la nostra manera i des d’on estiguem, puguem donar cos al dia del llibre i la rosa és i ha estat sempre un dels nostres objectius principals.

Per això, una vegada més, la nostra pretensió és la de compartir.

Tal com alguns sabreu, #BooksAndRoses neix en 2015 com un projecte que pretén la recollida i difusió de tots els actes que es facin amb llibres i roses al voltant del món amb motiu del 23 d’abril. Al llarg d’aquests anys, no sols hem vist com la iniciativa ha vist les seves portes obertes a diferents racons del món; sinó que, a més, hem pogut compartir-ho.

Enguany no serà diferent. Ens ajudes? Utilitza #BooksAndRoses2021 des dels teus comptes d’Instagram i comparteix. Recollirem i penjarem les vostres publicacions al nostre perfil d’Instagram en una aposta per l’essència del 23 d’abril.

Icona calendari

Altres notícies que us poden interessar

Comença #BooksAndRoses2022

Comença #BooksAndRoses2022

Sant Jordi s’apropa i nosaltres ja ens estem preparant. Un cop més #BooksandRoses comença i ho fa en un context de realitat “post-pandèmica”. En un dia on l’amor i la literatura són celebrats massivament a Catalunya, el món acompanya unint-se a la festivitat. Milers...