Compartim. #BooksAndRoses2021

Icona calendari

22 març, 2021

Comparteix #BooksAndRoses2021

Enguany, donada la incertesa, la nostra intenció és, més que mai, la de compartir. Compartir per a col·laborar; perquè s’obri un món de noves possibilitats.

En aquesta mateixa línia, neix un nou hashtag, #BooksAndRoses2021, que pretén omplir-se de l’esperit i de l’essència que ja, des de fa anys, acompanya un dia com aquest. Com celebrarem #BooksAndRoses enguany? Què significa la celebració per a nosaltres? Fomentar que tots, a la nostra manera i des d’on estiguem, puguem donar cos al dia del llibre i la rosa és i ha estat sempre un dels nostres objectius principals.

Per això, una vegada més, la nostra pretensió és la de compartir.

Tal com alguns sabreu, #BooksAndRoses neix en 2015 com un projecte que pretén la recollida i difusió de tots els actes que es facin amb llibres i roses al voltant del món amb motiu del 23 d’abril. Al llarg d’aquests anys, no sols hem vist com la iniciativa ha vist les seves portes obertes a diferents racons del món; sinó que, a més, hem pogut compartir-ho.

Enguany no serà diferent. Ens ajudes? Utilitza #BooksAndRoses2021 des dels teus comptes d’Instagram i comparteix. Recollirem i penjarem les vostres publicacions al nostre perfil d’Instagram en una aposta per l’essència del 23 d’abril.

Icona calendari

Altres notícies que us poden interessar

Aquest 2021 la rosa virtual ha tornat a florir

Aquest 2021 la rosa virtual ha tornat a florir

L'any passat va ser per a tots l'any de reinventar-se. Des de #BooksAndRoses, en un context en què promoure esdeveniments presencials internacionals es feia difícil, el desig de mantenir l'esperit d'aquest esdeveniment cultural coincidia amb la posada en marxa d'una...