Comença #BooksAndRoses2022

Icona calendari

14 març, 2022

Sant Jordi s’apropa i nosaltres ja ens estem preparant.

Un cop més #BooksandRoses comença i ho fa en un context de realitat “post-pandèmica”. En un dia on l’amor i la literatura són celebrats massivament a Catalunya, el món acompanya unint-se a la festivitat. Milers de roses i llibres son intercanviats el 23 d’abril, demostrant així la passió per la literatura, els llibres i la lectura.

Malgrat que encara queden molts detalls per conèixer, atès que la Covid-19 segueix condicionant la preparació d’esdeveniments arreu del món, ja tenim alguns indicadors de com serà la celebració de la diada de Sant Jordi a Barcelona. La ciutat prepara un gran esdeveniment on, intentant recuperar la normalitat prèvia a la pandèmia, els ciutadans podran gaudir un altre cop de les signatures de llibres i les parades de flors.

#BooksandRoses s’estén any rere any mundialment, i volem que hi participis! L’any passat un total de 89 ciutats es van sumar a la campanya, a diferencia del 2020 on només van poder-hi 31 degut a la pandèmia. De cara a aquest any us animem a celebrar-ho amb nosaltres, si esteu pensant organitzar un esdeveniment, o en coneixeu d’algun que ja estigui en marxa no dubteu en contactar-nos.

Estigueu atents a les nostres xarxes socials per ser els primers en conèixer totes les accions que es duran a terme. Celebrem un Sant Jordi global!

Icona calendari

Altres notícies que us poden interessar

Aquest 2021 la rosa virtual ha tornat a florir

Aquest 2021 la rosa virtual ha tornat a florir

L'any passat va ser per a tots l'any de reinventar-se. Des de #BooksAndRoses, en un context en què promoure esdeveniments presencials internacionals es feia difícil, el desig de mantenir l'esperit d'aquest esdeveniment cultural coincidia amb la posada en marxa d'una...