Aquest 2021 la rosa virtual ha tornat a florir

Icona calendari

19 abr., 2021

L’any passat va ser per a tots l’any de reinventar-se. Des de #BooksAndRoses, en un context en què promoure esdeveniments presencials internacionals es feia difícil, el desig de mantenir l’esperit d’aquest esdeveniment cultural coincidia amb la posada en marxa d’una campanya virtual.

Comptant amb el suport del Gremi Català de Llibreters, una organització professional construïda des dels valors de la cultura i innovació, s’activava la rosa virt

ual; una nova secció a la web que obria la possibilitat d’enviar als més estimats i amics una targeta digital amb rosa i missatge personalitzables; facilitant així que es pogués  gaudir de l’ocasió a nivell internacional.

La iniciativa va ser un èxit. En total, es van enviar més de 12.000 roses al llarg d’una gran varietat de països, els Estats Units, França, el Brasil, Eslovènia, Costa Rica, Itàlia, el Japó, Alemanya, l’Equador, Mèxic… són només alguns de la llista.

Un any més tard, encara amb circumstàncies difícils a tot el món, l’esperit de la festa de Sant Jordi en diferents països del món es manté viu amb #BooksAndRoses i Diplocat. Així, la rosa torna a florir.

Ara mateix ja està activada la secció web en què es fa possible enviar les roses acompanyades d’un text personalitzat. Com a novetat d’enguany ara la rosa es

pot enviar fins a 5 destinataris diferents en un sol enviament! I podeu enviar tants enviaments com vulgueu, no cal dir-ho.

La creativitat no té límits; pots escriure un poema o dedicatòria i, fins i tot, afegir una petita explicació en relació a aquesta tradició catalana (pots ajudar-te de contingut del qual disposa aquesta mateixa web). Tria també el color, la forma, el fons, la tija i fins i tot els complements de la teva rosa; rebi Aquells que la rebin, estaran sent obsequiats amb una creació única.

 

Icona calendari

Altres notícies que us poden interessar

Comença #BooksAndRoses2022

Comença #BooksAndRoses2022

Sant Jordi s’apropa i nosaltres ja ens estem preparant. Un cop més #BooksandRoses comença i ho fa en un context de realitat “post-pandèmica”. En un dia on l’amor i la literatura són celebrats massivament a Catalunya, el món acompanya unint-se a la festivitat. Milers...