TORNAR A CERCAR PER :  Mapa  |  Activitat  |  Data

Dia del llibre i de la rosa a l’Alguer

Icona de marcador de mapa que acompanya a la direcció on es realitzarà l'esdeveniment

Carrer P.R. Arduino, 44

Tot el dia- Online
Obra Cultural de l'Alguer
20 abril 2021

En ocasió del “Dia del llibre i de la rosa”, en programa divendres 23 d’abril 2021, l’Obra Cultural de l’Alguer, amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Parc Natural de Port Comte de l’Alguer, presenta l’obra literària i la figura de Carlo Catardi, que va a morir lo mes de gener 2021, pocs dies després d’haver complit 96 anys. Naturalment, en conformitat amb les normes anticòvid, la presentació se fa a través d’un  vídeo intitulat “Carlo Catardi – La memòria històrica de la marineria algueresa” que siguerà publicat a la pàgina de facebook i al canal de youtube de l’Obra Cultural. A presentar les obres i a recordar la figura de Carlo Catardi són dos hòmens de gran profunditat cultural com lo doctor Pere Lluís Alvau, poeta, activista i animador cultural i lo professor Salvatore Tola, estudiòs de història de la cultura; lo vídeo se tanca amb un preciós contribut de fotografies històriques realitzat de la neboda de Carlo Catardi, Anna Maria Fois amb l’ajut del marit Pino Solinas.

TORNAR A CERCAR PER :  Mapa  |  Activitat  |  Data

Icona calendari

Altres esdeveniments

#BooksAndRoses en Paraná

#BooksAndRoses en Paraná

↓ Castellano | English ↓ La Editorial de Entre Ríos y el Casal de Catalunya de Paraná presentan el libro de Mechita Daneri Montoya 'los soles de mi abuela Gloria' Se trata del primer libro de Entre Rios infantil traducido al catalán por el Casal de Catalunya de...

#BooksAndRoses in Sydney

Books and roses stands, children games and paella tasting. More information on the Twitter profile of the Catalan Community in New South Wales.