Endarrere

Si són roses, floriran. 12.126 gràcies.

Compartir

Confinats, però no resignats. Un any més, i malgrat les circumstàncies difícils arreu del món, hem mantingut viu l’esperit de la festa de Sant Jordi en diferents països del món amb #BooksAndRoses!

Molts ens vau demanar que oferíssim eines digitals per tal de felicitar el Sant Jordi, i és així com vam habilitar la rosa digital des de la pàgina web. En total, s’han enviat 12.126 roses personalitzades amb missatge propi de cadascú de vosaltres a una gran varietat de països com són els Estats Units, França, Austràlia, Itàlia, Brasil, Canadà, Eslovènia, Costa Rica, Alemanya, Japó, Uruguai, Equador, Mèxic, Irlanda o Suècia.

Ara la rosa descansa per tornar a florir el proper 23 d’abril, esperem que us hagi agradat, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, per xarxes socials, si teniu propostes de millora.

A la vegada, molts no heu volgut renunciar a organitzar el vostre propi acte. En total hem comptabilitzat 32 esdeveniments organitzats des de 31 ciutats de 21 països diferents. Concursos, conferències, presentacions de llibres, actes musicals retransmesos per xarxes socials, etc.. tot això no hauria estat possible sense el vostre esforç i entusiasme.

Enguany #BooksAndroses no acaba ara del tot, us anirem informant de qualsevol acte presencial que es faci amb llibres i roses vinculat a la tradició catalana del Sant Jordi, quan les autoritats governamentals respectives ho permetin, sigui en el moment que sigui de l’any 2020, sempre que sigui fora de Catalunya i obert a la participació de tothom.

Mentrestant, i a l’espera de veure com evolucionen els esdeveniments, agrair-vos un cop més haver mantingut viu l’esperit de #BooksAndRoses al voltant del 23 d’abril.

Moltes gràcies!