Endarrere

Participa del #BooksAndRoses 2019!

Compartir

La data del 23 d’abril ens servirà, un any més, per celebrar el dia Mundial del Llibre i els Drets d’Autor de la UNESCO tot intercanviant llibres i roses  arreu del món!

La Diada de Sant Jordi  és un esdeveniment cultural únic, que va néixer a Catalunya però l’any passat es va celebrar  a 114 llocs del món, en un total de 85 ciutats i 36 països, amb organitzadors ben diversos, des de comunitats catalanes a l’exterior fins a delegacions del govern de la Generalitat, passant per petits llibreters independents, lectorats de català, oficines de Turisme de Catalunya, oficines d’ACCIÓ o associacions particulars de tot tipus. Des de Sydney a Vancouver, de Helsinki a Sao Paulo, l’amor i la literatura  es retroben a #BooksAndRoses en un esdeveniment que ja és global.

Organitzes algun esdeveniment al voltant de la Diada de Sant Jordi en algun lloc de fora de Catalunya? Coneixes algun lloc on se’n faci un? Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari i fes-nos saber els detalls, que nosaltres t’ajudarem a difondre  l’acte.

Si necessites material per explicar en què consisteix la tradició o per felicitar algú, en tenim en molts idiomes a l’apartat de “descàrregues” de la web. Segur que n’hi ha algun que et va  bé!

T’animem a participar de la festa, compartir des d’ara mateix les teves fotos de Sant Jordi  amb l’etiqueta #BooksAndRoses a les xarxes socials i  fer córrer la veu que el 23 d’abril ja s’acosta. Som-hi! Endavant amb els llibres i les roses!