Endarrere

Mantenim viu l’esperit #BooksAndRoses arreu del món

Compartir

Vivim circumstàncies difícils arreu del món que, sense dubte, ens afecten personalment i també tenen conseqüències en l’organització d’esdeveniments. Gairebé cap país se n’escapa. Preservar la salut i protegir vides humanes és la prioritat essencial ara per a tothom.

En aquest context, durant les darreres setmanes hem estat en contacte amb més de 80 entitats que van organitzar actes amb llibres i roses durant els anys anteriors. Moltes entitats estan cancel·lant esdeveniments, d’altres els suspenen a l’espera de saber com i quan s’acabarà celebrant Sant Jordi enguany a Catalunya i d’altres, per mantenir viu l’esperit de la diada de Sant Jordi i del dia mundial del llibre i dels drets d’autor de la UNESCO, estan organitzant actes virtuals, com concursos literaris o artístics.

Nosaltres també volem contribuir a mantenir viu aquest esperit. Estem tancats i socialment aïllats, però no per això deixem de mirar el futur amb optimisme. És per això que des de #BooksAndRoses, enguany recopilarem i promourem els actes següents:

  • Tot acte presencial que es faci amb llibres i roses vinculat a la tradició catalana del Sant Jordi, quan les autoritats governamentals respectives ho permetin, sigui en el moment que sigui de l’any 2020, sempre i quan sigui fora de Catalunya i obert a la participació de tothom que ho vulgui.
  • Tots els actes que es facin en suport digital durant el mes d’abril com, per exemple, concursos literaris, sempre i quan estiguin oberts a la participació de tothom i ajudin a difondre Catalunya i/o el Sant Jordi al conjunt de la població resident del país o ciutat on està basada l’organització que convoca l’acte.

A més, i com a novetat d’enguany, estem preparant una targeta digital amb rosa i missatge personalitzable que estarà activa a la web www.booksandroses.cat/2020 abans del 23 d’abril.

Recordar també que per poder incloure i difondre un acte o campanya n’hi ha prou en què l’organitzador publiqui els detalls del mateix com el dia, l’hora i el lloc en una pàgina web pròpia o suport en xarxes socials (Twitter, Pàgina de Facebook, Instagram, etc..).

Finalment, us recordem que a hores d’ara ja disposeu de material promocional de #BooksAndRoses en diversos idiomes a la nostra pàgina web i d’un vídeo  tant en format curt com llarg. I no oblideu seguir-nos a les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter o Instagram, on us informarem de qualsevol possible novetat.

Protegits i cuidant-nos els uns als altres, mantindrem viu l’esperit de #BooksAndRoses!