Endarrere

Com organitzar un acte per Sant Jordi a Rússia. El lectorat de català a Sant Petersburg

Compartir

Avui viatgem fins a Rússia, on el lectorat de català a la Universitat de Sant Petersburg va organitzar un acte #BooksAndRoses per Sant Jordi el 2019 gràcies a la col·laboració dels alumnes que us volem presentar. Sempre tenint present el context específic local, podria ser que algunes de les seves activitats us puguin servir com a inspiració!

La celebració es va estendre al llarg de diversos dies i no hauria estat possible sense la col·laboració de la Universitat on està el lectorat, la llibreria Svoí Knigui i l’Institut Ramon Llull, que va finançar el viatge dels poetes Glòria Coll i Sebastià Perelló a Rússia.

Les activitats van consistir, principalment, en la traducció dels poemes de Coll i Perelló al rus per part de les estudiants del lectorat, una lectura dels mateixos a la llibreria Svoí Knigui, amb la representació de dues obres de teatre, i un recital de poesia a la Universitat el dia 23 d’abril.

La col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i l’entusiasme de les alumnes de català van ser la clau de l’èxit de totes les activitats.

Si voleu seguir informats sobre més esdeveniments de #BooksAndRoses organitzats durant anys anteriors, no dubteu en visitar els nostres comptes d’Instagram, Twitter i Facebook, on hi anirem publicant les actulitzacions del blog.

Fins aviat!