Endarrere

Com organitzar un acte amb llibres i roses? L’oficina d’Acció a Seul, Corea del Sud

Compartir

Hola de nou!

Seguiu buscant idees o models d’anys anteriors per organitzar actes amb llibres i roses fora de Catalunya?

Avui us presentem el cas de l’oficina d’Acció (Catalonia Trade and Investment) a Corea del Sud, tot i que es va organitzar en un context local molt determinat, pot servir de referència.

L’acte que van organitzar el 2019, i que es pot consultar en aquest enllaç, consistia en una paradeta en un centre comercial de Seul en col·laboració amb una editorial coreana, que mitjançant un acord amb l’oficina va cedir uns quants llibres d’autors catalans traduïts al coreà. També van preparar un joc a mode quiz sobre Catalunya, i es van comprar unes poques roses i decoració, incloent una zona per fer-se fotografies.

Tot això va ser possible, en part, gràcies al fet que aquell mateix dia hi havia altres editorials promocionant llibres en paral·lel al mateix lloc, en el marc del dia internacional del llibre. És a dir, el context local era propici per ser-hi present i atreure públic.

Durant les següents setmanes seguirem publicant més exemples d’esdeveniments de #BooksAndRoses organitzats arreu del món!

Esperem que amb els exemples de Venècia, publicat recentment, i el de Seul d’avui us siguin d’ajuda, però si voleu més idees seguiu atents al bloc i les xarxes! I si teniu dubtes concrets, feu-nos-ho saber!