Endarrere

Celebrem Sant Jordi arreu del món amb #BooksAndRoses!

Compartir

Estem impacients per poder tornar a celebrar el dia dels llibres i les roses i per això hem començat a apuntar a l’agenda tots els actes que es faran al món, fora de Catalunya.

Voleu sumar-vos-hi? Aneu mirant el nostre mapa d’esdeveniments, que s’actualitzarà cada dia, o bé seguiu-nos a Facebook, Twitter i, com a novetat d’enguany, Instagram. La majoria de celebracions seran al voltant del 23 d’abril.

Organitzareu un esdeveniment o sabeu d’algú que ho farà? Contacteu amb nosaltres amb el formulari o per les xarxes socials i expliqueu-nos què fareu perquè ho puguem publicar i compartir.

Voleu organitzar un acte i no sabeu com fer-ho? Us recomanen que us associeu amb la vostra llibreria o biblioteca més propera i useu el material de difusió que podeu trobar en aquest web. Aviat el trobareu encara en més idiomes. Mireu els esdeveniments que es van fer arreu del món en anys anteriors i us podreu inspirar.

Teniu dubtes? Feu un cop d’ull al nostre FAQ o demaneu-nos consell! Aviat publicarem en aquest bloc exemples de celebracions amb llibres i roses de la passada primavera en diferents punts del món.

Us animem a participar-hi i sobretot a compartir a les xarxes socials quan i on ho celebreu, i amb qui. Pengeu les vostres fotografies i vídeos amb roses i llibres! Podeu etiquetar les vostres fotos tant a Instagram com a Twitter i Facebook amb l’etiqueta #BooksAndRoses perquè puguem veure i compartir les vostres fotografies.

Som-hi, celebrem la primavera amb un somriure i amb #BooksAndRoses!